2009. július 7., kedd

Haaatalmas volt :P

Délután 3kor a főnök elküldött Zsoltival együtt molinót kirakni a Lidl és a Kisvadász közé. Feldobtuk a létrákat és a többi cuccot a Hilux-ra, és hajrá. Fél 4kor már kint díszelgett a molinó a helyén. Zsoltival egymásra néztünk és eldöntöttük hogy egy molinó felrakáshoz minimum egy óra kell, ugyhogy a létrát lekötöztük fixen a platóra, és irány kocsikázni, avagy ismerjük meg Fehérvárt turné. Ezzel az csak a bibi, hogy nem a városfelé mentünk, hanem kifelé a szántóföldekre... Itt kezdődött amóka. minden csupa sár, nagy gödrök, hatalmas tócsák.
[Zsolti] Had szójon!!! Rally indul.utat elzáró pocsoja felé tökig gázzal, Zsolti megszólal: Ezen át akarsz menni???
[Smile] Hát jóóhogy :D
azzal a lendülettel ablakok gyorsan felhúz, és padló. A következő pillanatben a kerekek fejmagasságban köprék oldalt a cuccot.... :) és ez így ment tovább 40 percen keresztül. Utána megállank kocsi vizitre. Egybe van még? Egybe. Elég sáros? Neeem:D Hát akkor mennyünk méég:P ujjab 10 perces kör. [Zsolti] Na mostmár elég lesz mert a Ruszlán agybajt kap a mosóban ha meglát minket. Mennyünk haza arra!
[Smile] De az egy bicigliút nem?
[Zsolti] dehogyis mennyünk csak..
Lazán döngetünk rajta 90-el, a kocsi épehogy elfér, héha egy egy biciglis lehagyunk, eccer csak odaérünk egy hídhoz, ami feltűnően keskeny...
[Zsolti] Bazdmeg ez téleg bicigliút, na mindegy akkor vissza. Leugrattunk a rétre, megfordulás és egy kövér gázzal visszacsattanás a bringaútra, és nyomás hazafelé :)
Utközben ablakmosás, hogy legalább az utat lássuk a sártol :D
A Toyotánál még a platóbol csöpögött ki a víz :D
[Joci] Mivan csapattátok terepen picit? :)
[Smile,Zsolti] ááá mííí?:D molinót szereltünk, naagyon nehéz volt....
[Joci] Legközelebb énis megyek :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése